=====================================

*OKTOBER 2019*

Wat vliegt de tijd. Over een week is het alweer eind oktober en wordt de klok weer verzet naar de wintertijd, ook breken dan alweer vroeg de donkere avonden aan. Avonden waarbij je heerlijk warm onder een dekentje op de bank kan chillen. Al dan niet met een gezellig haardvuur aan.

Een gemiddeld koor zou dan alweer druk aan de slag gaan met het kerstrepertoire, maar dit jaar geldt dat niet voor Popkoor Ambiënte, nee wij zijn met ons koor namelijk bezig met iets totaaaaaaal anders. Maar wat ??

Nou het is zeker iets met muziek, het heeft ook zeker iets te maken met ons popkoor, én met een optreden (twee zelfs !), het is een mooie uitdaging, een nieuw avontuur. En zoals u wellicht al weet van ons: wij doen het graag nét even anders...............en deze keer dus ook.

We lichten vast een tipje van de sluier: noteer vrijdag 23 oktober 2020 en/of zaterdag 24 oktober 2020 in uw agenda. We gaan u namelijk weer trakteren op iets GE-WEL-DIGS !!!

Wat dat wordt ? Daarover informeren wij u binnenkort.

Met een muzikale groet heart  Popkoor Ambiënte 

 

sfeerverslag in Op en Rond de Essen van week 52

Kerstconcert 2018

Kerst 2018 is al weer voorbij. We kunnen terugkijken op twee uitverkochte sfeervolle kerstconcerten in Erve Kampboer.

In Op en rond de Essen stond een sfeerverslag.

Voorbereiding kerstconcert begonnen

AGENDA-TIP

HÉT KERSTCONCERT VAN POPKOOR AMBIENTE !!

Wij zijn begonnen met ons kerstrepertoir om ons goed voor te bereiden op de twee kerstconcerten die we gaan geven in Erve kampboer.En dat pas voor de 2e keer in ons 15-jarig bestaan, dus eigenlijk is er wel een beetje van een unicum te spreken.

Rabobank Clubkas Campagne

Graag willen we de RABOBANK Clubkas Campagne ook bij u onder de aandacht brengen. Popkoor Ambiente doet hier ook aan mee, en waarom ?
Nou...eigenlijk niet voor onszelf, maar juist voor U !

Volgend jaar (2018) bestaat ons Popkoor al 15 jaar. Ja, wie had dat gedacht, zo snel gaat de tijd. En dit willen we op een bijzonder manier met iedereen delen en beleven.

We willen namelijk een concert geven, maar dan anders; bijzonder qua opzet en toegankelijk voor iedereen.

Over ons

Wij zijn een koor waarbij enthousiasme en gezelligheid hoog in het vaandel staan. Het plezier in de muziek staat centraal, waarbij we ernaar streven om een zo goed mogelijk, uitdagend en gevarieerd programma te brengen. Ons repertoire bestaat uit Engelse en Nederlandstalige popmuziek uit de jaren 60 en 70, maar ook modern, gospels en musicalnummers. Natuurlijk hebben we ook de nodige kerstnummers op ons repertoire staan. De meeste nummers worden vijf- tot zesstemmig gezongen.