'Verrassend' Ambiënte uit Geesteren zwaait dirigent uit

GEESTEREN - Met een verrassend concert voor een uitverkochte en sfeervol ingerichte zaal Kottink, zwaaide het Geesterense popkoor Ambiënte zaterdagavond dirigent Hans Lammers uit.

Onder het motto 'Ambiënte verrast' bracht het uit 41 leden bestaande koor een zeer breed repertoire ten gehore met nummers variërend van Ik kan het niet alleen van De Dijk tot Viva la Vida van Coldplay en het Somebody to Love van Queen.

De grootste surprise had Ambiënte voor het laatst bewaard, toen dirigent Hans Lammers zelf werd uitgedaagd om een nummer zingend te vertolken. De dirigent nam de uitdaging sportief aan en bracht tot groot vermaak van het enthousiaste publiek samen met Helma Barink het nummer Breakfast at Tiffany's ten gehore.

Het was tevens Lammers' laatste wapenfeit voor het popkoor. Hij draagt het dirigeerstokje over aan Peter Löbker uit Weerselo. Voorzitter Gerard Voshaar bedankte Lammers aan het eind van het verrassingsconcert voor zijn inzet. De uit Fleringen afkomstige Lammers heeft een kleine zes jaar zijn best gedaan om het maximale uit het koor te halen, waarbij hij ook de vrolijke noot niet vergat. Het koor neemt komende week nog een keer op informele wijze afscheid van de dirigent.

 

Agenda

Wat kunt u de komende tijd verwachten

Momenteel staat er niets in onze agenda.