Repetitie:
De wekelijkse repetitie vindt plaats op woensdagavond om 20.00 uur in Erve Kampboer te Geesteren. We beginnen met een koffie-inloop en repeteren tot 21.30 uur. Meestal wordt daarna nog gezellig nagezeten in Erve Kampboer.

De repetities staan onder leiding van onze dirigent Eveline Bloemendaal.
Tijdens schoolvakanties wordt er niet gerepeteerd.

Bestuur:
Een vereniging heeft natuurlijk een bestuur nodig om het een en ander te regelen. Gelukkig hoeven zij niet alles alleen te doen en wordt er nooit tevergeefs een beroep gedaan op de andere koorleden om te helpen. Het 5 koppige bestuur bestaat uit:

  • Voorzitter: Gerard Voshaar
  • Penningmeester: Gerard Haarhuis
  • Secretaris: Désirée Veltmaat
  • Lid: Marijke Hesselink
  • Lid: Anke Vink

Contributie:
De maandelijkse contributie bedraagt € 15,00.

Nieuwe leden:
Potentiële nieuwe leden zijn van harte welkom om een aantal repetities bij te wonen en de sfeer te proeven die binnen Ambiënte heerst. Bij interesse om lid te worden leg je een stemtest af bij onze dirigent Eveline Bloemendaal en enkele bestuursleden. De stemtest bestaat uit het zingen van een nummer, a capella of met muzikale begeleiding en Eveline zal mogelijk enkele zang oefeningen doen om te beoordelen in welke stemgroep je het beste past. Na een interne bespreking krijg je binnen een week te horen of er op dat moment ruimte is in de betreffende stemgroep.
Om de verdeling man/vrouw binnen Ambiënte optimaal te houden hebben we momenteel een voorkeur voor mannelijke aanmeldingen!

Heb je interesse, kom een keer vrijblijvend luisteren. We stellen het wel op prijs dat je vooraf het contactformulier invult zodat we weten dat je komt.

Over ons

Wij zijn een koor waarbij enthousiasme en gezelligheid hoog in het vaandel staan. Het plezier in de muziek staat centraal, waarbij we ernaar streven om een zo goed mogelijk, uitdagend en gevarieerd programma te brengen. Ons repertoire bestaat uit Engelse en Nederlandstalige popmuziek uit de jaren 60 en 70, maar ook modern, gospels en musicalnummers. Natuurlijk hebben we ook de nodige kerstnummers op ons repertoire staan. De meeste nummers worden vijf- tot zesstemmig gezongen.